Transport

Moldova - Germania

  Despre Cursă

  Călătorie Fără Griji din Moldova spre Germania cu Noe Trans!

  La Noe Trans, călătoria dvs. de la Moldova la Germania este mai mult decât un simplu transport – este o experiență îmbogățită cu atenție și grijă. Special concepute pentru a răspunde nevoilor fiecărui pasager, serviciile noastre sunt gândite să ofere confortul suprem și o călătorie lină.

  Atenție Personalizată pentru Familii: Înțelegem provocările călătoriei cu cei mici, motiv pentru care echipa noastră dedicată oferă asistență specifică familiilor, asigurându-vă că vă bucurați de o călătorie relaxată.

  Opriri Regulate de Serviciu: Planificate meticulos, opririle noastre de serviciu sunt gândite să vă ofere momente de respiro și relaxare pe parcursul călătoriei.

  Experiență Premium la Bord: Alegeți Noe Trans pentru ruta Moldova – Germania și beneficiați de avantajele noastre exclusive:

  •  Fotolii ergonomice și spațioase, pentru un confort maxim.
  •  Dotări moderne în autocare, pentru o călătorie plăcută și fără probleme.
  •  Două mese calde, plus ceai, cafea și gustări, pentru a vă menține energizați.
  •  

  Călătoria Directă: Operăm o rută directă între Paris și Chișinău, asigurându-vă că ajungeți la destinație rapid și fără întreruperi.
  Cu Noe Trans, călătoria dvs. din Moldova spre Germania devine o experiență de neuitat, unde confortul și satisfacția pasagerilor sunt întotdeauna pe primul loc. Alegeți inteligent, alegeți Noe Trans pentru următoarea dumneavoastră călătorie!

  Despre Cursă

  Dresden
  Berlin
  Braunschweig
  Magdeburg
  Hannover
  Bremen
  Osnabrück
  Munster
  Dortmund
  Hamburg

  Avantaje

  Grijă și asistență

  La Bordul autocarelor sunt 2 șoferi experimentați și o însoțitoare de bord înțelegătoare și receptivă.

  Siguranță și confort

  Autocarele noastre sunt dotate cu prize și USB, TV la fiecare scaun, 3 frigidere, aer condiționat, apă caldă, Wi-Fi.

  Mese și gustări

  În preț sunt incluse două mese la restaurant România și Ungaria, iar în autocar poți servi ceai, cafea, biscuiți, sandwich, suc, apă.

  Deservire calitativă

  Politica de prețuri și de comunicare este transparentă. Răspundem operativ cât posibil de repede la apelurile și mesajele de intrare.

  RECENZII

  gALERIE FOTO

  “Călătoriile cu Noe Trans sunt avantajoase, confortabile și sigur!”